“… after all, design is about responding to the gestures of the human being. Then there is a side even beyond this, which has to do with a sort of harmony with oneself, with one’s environment; this kind of awareness affects everything”

Charlotte Perriand


Missie & Visie

Uw interieur moet het verlengde zijn van uzelf, uw levensstijl en uw ervaringen. Met respect voor de context en bestaande elementen van het gebouw en zijn omgeving maken we van uw project een nieuwe beleving die perfect aansluit op uw verwachtingen.

Wij staan U bij in de uitwerking van residentiële en commerciële projecten waarbij de focus ligt op een high-end creatie vanaf ontwerp en de uitvoering van het project t.e.m. de afwerking en de fine-tuning ervan. Op die manier helpen wij U om elke facet van uw project op punt te zetten.

De constante zoektocht naar een perfecte balans tussen materiaal, licht, ruimte en verhoudingen ligt aan de basis van elk ontwerp. Alle onderdelen worden in detail bestudeerd en perfect op elkaar afgestemd, zo creëren we voor elk project een uniek en hedendaags concept.

Dankzij de juiste aaneenschakeling van ruimtes, het inpassen van maatwerk, de correcte keuzes van kleuren, materialen, inrichting en styling wordt het project een realisatie waarin een high-end beleving centraal staat.

Areas of expertise

  • High-end projects
  • Unique materials
  • Craftmanship
  • Authenticity
  • Technical & estetical details
  • Innovation
  • Planning
  • Perfect harmony
  • Bespoke design

PROCES(S)

ADVIES

Tijdens het eerste gesprek wordt het project en uw wensen overlopen. U krijgt een eerste advies, waarop we verder bouwen in de volgende fases.

VOORONTWERP

Het project wordt dankzij de nodige research en creatieve input omgezet in een voorontwerp. Dit wordt aan U voorgesteld aan de hand van bijhorende moodboards en bijgeschaafd tot een definitief ontwerp.

TOTAALCONCEPT

Eens het ontwerp op punt staat worden de plannen en detailtekeningen uitgewerkt en uitvoerig besproken met U en de aannemers.

OPVOLGING

Om het project tot een goed einde te brengen wordt een planning opgesteld welke strikt wordt gevolgd. In deze fase is communicatie en uitvoering volgens de opgestelde plannen essentieel.

FINE-TUNING

Wanneer het grove werk voorbij is volgt de afwerking van uw interieur. De styling van uw interieur is de laatste stap en vormt de final touch om een afgewerkt geheel te creëren.

 


Britt Thomas
Brugge, België

info@brittthomas.be
0499 32 06 41

Britt Thomas
Brugge, België

info@brittthomas.be
0499 32 06 41