Selecteer een pagina

RETOURNEREN

Onze “retour- en terugbetaal policy” is 14 dagen geldig. Indien er sinds uw aankoop 14 dagen voorbij zijn, kunnen wij U geen terugbetaling of vervanging van de producten meer aanbieden. 
Om in aanmerking te kunnen komen voor een terugbetaling of een terugname van uw product, moeten uw producten ongebruikt, ongeopend en in dezelfde staat zijn als bij aankoop. De producten moeten in de (ongeschonden) originele verpakking zitten.

Sommige producten kunnen niet teruggenomen worden wegens hygiënische redenen. 

Soldenartikelen komen niet in aanmerking voor terugzending of terugbetaling.

Om de terugname of terugbetaling te kunnen doen moet het betalingsbewijs bezorgd worden.

Terugbetaling

Van zodra uw terugzending is ontvangen en gecontroleerd, zullen wij U per mail een bevestiging bezorgen met bericht of U in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Indien uw terugbetaling werd goedgekeurd zal deze uitgevoerd worden op de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een tijdspanne van 14 dagen.

Mocht de terugbetaling nog niet uitgevoerd zijn, gelieve eerst uw bank- of credit instelling te contacteren, er kunnen mogelijks bepaalde verwerkingdstermijnen gehanteerd worden. Als deze stappen geen positief resultaat opleveren, gelieve ons te contacteren via ons contactformulier op onze website.

De verzendingskosten van een bestelling zijn niet terugbetaalbaar. Indien U recht hebt op een terugbetaling zullen de verzendingskosten afgetrokken worden van het bedrag dat wordt terugbetaald.

Terugzenden

Gelieve uw product terug te zenden naar : Oud-Strijderslaan 20, 8200 Sint-Andries, België. 

De verzendingskosten bij terugzending zijn door de klant zelf te dragen. 

De verzending is volledig op verantwoordelijkheid van de klant zelf.

Indien U kostbare producten terugstuurt is het aan te raden om gebruik te maken van een traceerbare verzendingsmethode, of een verzendingsverzekering. Wij kunnen niet garanderen dat de teruggezonden producten effectief bij ons zullen terechtkomen.

Hulp nodig?

Gelieve contact op de nemen via het contactformulier op onze website.

Sjiek Mo Peur – Brugge, België – info@brittthomas.be